promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Rick és Morty 4. évadának az előzetese
Borítókép:  Adult Swim
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze bejelentették a rajt pontos dátumát is.

A sorozat nagyon gyorsan lépett be a popkulturális világba, beelőzve a legjobb animációs szériákat is. Már itthon is rengeteg rajongója van a Rick és Mortynak, köszönhetően a Comedy Centralnak, akik lecsaptak a szériára. Elég sok ismerősöm nem ismeri a szinkronos változatot, és amikor megszokták kérdezni, hogy jó-e a szinkron, csak annyit szoktam válaszolni, hogy brutálisan az.

Most a többség tutira nem fogja kibírni a szinkronig, mivel ki vannak éheztetve a nézők a Rick és Mortyra. A harmadik évad utolsó része 2017 októberében ment le, és azóta bizony csend van.

Azonban az alkotók megígérték, hogy innentől gyorsabban érkeznek majd az epizódok, és nem is fognak leállni, mivel az Adult Swim 70 részt biztosan berendelt belőle. Én mindig azt mondom, hogy érkezhetnek gyorsabban, ha tudják tartani a minőséget.

Szóval jó hír, hogy hosszú távra terveznek a Rick és Mortyval, aminek a negyedik évada november 10-én rajtol. Az előzetes leleplezte azt is, hogy az évadot kettébontják, és először az első öt epizódot kapjuk csak meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás