promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb élőszereplős film készül Gógyi felügyelőről
Borítókép:  Wallpaper Safari
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új filmnek semmi köze nem lesz az 1999-es adaptációhoz.

Komolyan mondom, miközben írom ezt a cikket, végig itt szól a fülemben az eredeti animációs sorozat főcímdala. Még néhány képsor is bevillan belőle. Gyerekként imádtam Gógyi felügyelőt, igyekeztem minden egyes részt megnézni, mert furdalt a kíváncsiság, hogy hogyan nézhet ki Dr. Fondor, a felügyelő ellensége, akinek mindig csak a macskáját simogató kezét láttuk és a hátborzongató mély hangját hallottuk.

Bevallom őszintén, hogy az 1999-es élőszereplős filmet nem láttam, sosem érdekelt igazán. Bizonyára nem is volt akkora siker, mert a 2003-as folytatásra már senki sem tért vissza az eredeti gárdából, még a felügyelőt alakító Matthew Broderick sem.

A Disney most úgy döntött, hogy ezt a figurát is leporolja, és már gőzerővel dolgoznak a forgatókönyvön, amit a Reszkessetek betörők! rebootjának írópárosa, Mikey Day és Streeter Seidell jegyez.

 

Valószínűleg ez a film is majd a Disney+-on fog debütálni, mert a Gyógyi felügyelőtől nem remélhetnek olyan bevételeket, mint amit az élőszereplős remakek produkáltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás