promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aaron Paulnak nem jött be Hollywood
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hollywoodot persze jelképesen értjük a filmekre. A lényeg, hogy a sorozatvilágban azonban mindenhol megtalálta a számítását.

Aaron Paulnak a Breaking Bad volt az igazi ugródeszka, és be is zsebelt érte 3 Emmy-díjat, na meg két jelölést. Tökéletesen alakította végig a karaktert, aki most az El Camino filmben fogja megkapni a végső lezárást.

 

Amennyire szerencsés volt a Breaking Bad, kicsit annyira peches is, mivel mindenki Jesse Pinkmannel azonosította, de ettől függetlenül jöttek a szerepajánlatok, de ez már az elején kisiklott. A Need for Speed jó kis közönségfilm lehetett volna, de megbukott, aztán a Ridley Scott féle Exodus szintén, utána meg csak nagyon mellékszerepek, vagy gagyibb filmek jöttek neki.

Ez volt Hollywood, azonban a sorozatoknál más a tészta. Imádják a hangját a BoJack Horseman-ben, amiben Todd Chavezt szinkronizálja, és ennek hiába lesz vége hamarosan, jön az újabb kaland az HBO-s Westworld harmadik évadában.

 

„Amikor a Breaking Bad csúcsán jártunk, rengeteg szerepajánlatot kaptam.  Itt azonban ha belevágsz egy közönségfilmbe, ami nem lesz sikeres, akkor rögtön megbélyegeznek, hogy te bizony el vagy átkozva”

– nyilatkozta Paul a Vulture-nak.

Most ismét lehetőséget kap, mivel a Breaking Bad film felforgathatja körülötte az állóvizet. Aaron elmondta azt is, hogy semmi perc alatt tudott visszakerülni a szerepbe, mert még mindig benne van az az érzelmi állapot, amit a világ egyik legjobb sorozata és Vince Gilligan hozott ki belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás