promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Díszdobozos kiadásban jelenik meg a Michael Jackson-film
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez biztos óriási örömhír a Jacko-rajongóknak.

A This Is It című Michael Jackson-film, a produkció zenéje és relikvia is van abban a díszdobozos kiadásban, amely a sztár utolsó turnéjának próbáiról készült anyagot tartalmazza. A csupán ezer példányban megjelenő kék doboz a produkció tizedik évfordulójára készült.

A különleges kiadást december 11-től lehet megvásárolni. Minden dobozba kerül négy áttetsző kék lemez, a film 3D-s Blu-Ray formátumban, a produkcióval kapcsolatos 60 oldalas képeskönyv és egy jegy a 2009. július 24-i londoni O2 Aréna-beli koncertre, amelyet sohasem tartottak meg, mert Jacko 18 nappal a turné kezdete előtt elhunyt.

A sztár halálát követően, 2009 októberében bemutatott This Is It című dokumentumfilm minden idők legnagyobb bevételű koncert-dokumentumfilmje lett. A filmet az előadásra készülő Jackson próbáiból vágták össze. A sztár ezzel a turnéval akart visszatérni a koncertszínpadra, de orvosa gondatlanságból végzetes mennyiségű műtéti altatót, propofolt adott neki, hogy az álmatlanságban szenvedő énekes pihenni tudjon a fizikailag nagyon megterhelő próbaidőszakban. Végül ez okozta a halálát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás