promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Premier előtt láthatod a Szép csendben című filmet
Borítókép:  port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hivatalos premier előtt már egy hónappal láthatjuk az idős karmester és a tinilány viszonyát feldolgozó magyar filmet.

A 4. Európai Art Mozi Nap keretében lehetőségünk nyílik arra, hogy a hivatalos november 14-i premier előtt egy hónappal láthassuk már a Szép csendben című alkotást. A közönségtalálkozós vetítés október 13-án, vasárnap lesz 19.30-kor a Puskin Moziban. Az eseményen jelen lesz Nagy Zoltán, a film rendezője, valamint Major Erik, Máté Gábor és Schell Judit színészek.

A 18 éves Dávid egy ifjúsági zenekar tehetséges szólistája. Az országos versenyre készülés finisében a zenekarhoz csatlakozik az elsőéves Nóri. Dávid hamarosan megsejti, hogy a 13 éves csellista lánynak viszonya van a 60 éves karmesterükkel. Őrlődve a fiatal lány és mestere között, a fiú megszállottjává válik az állítólagos afférnak, és nyomozásba kezd, hogy kiderítse az igazságot.

A Szép csendben a Filmalap támogatásával, a Filmalap Inkubátor programjában, a Filmfabriq gyártásában, a KMH Film és a Vertigo Média együttműködésével készült. A Szép csendben november 14-től látható a mozikban. Az október 13-i premier előtti vetítésre már lehet jegyet venni a Puskin Mozi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás