Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a Barátok közt egyik régi főszereplője

Visszatér a Barátok közt egyik régi főszereplője

Zene, Film & Kultúra

Visszatér a Barátok közt egyik régi főszereplője

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

A színésznő öt év után újra főszereplője lesz a sorozatnak.

Szőke Zoltán távozása megdöbbentette a Barátok közt rajongóit, hiszen Berényi Miklós kiírásával az egyik, ha nem a legfontosabb karakterét veszíti el a sorozat. Ezzel az alkotók is tisztában vannak, ezért mindent megtesznek, hogy ne veszítsék el a nézőket.

 

Ábrahám Edit 15 évig volt az egyik főszereplője a Mátyás király téri cselekménynek, 2014-ben azonban otthagyta a sorozatot. Bár olykor-olykor felbukkant néhány rész erejéig, nem igen játszott fontos szerepet eddig a történetben. A pénteki epizódban azonban végleg visszatér Berényi Claudia karaktere, és újra a Barátok közt egyik kulcsfigurája lesz.

„Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni – most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben”

– mondta a színésznő a SorozatWikinek.

A napisorozatot már egy ideje késő délután sugározza az RTL Klub, ez a továbbiakban sem fog változni. A Barátok köztet ezután is a 18 órás Híradó előtt láthatjuk.

Borítókép: Origo