promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy néz ki, hogy tényleg kap egy második felvonást a Vaksötét
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A horrornak már el is készült a forgatókönyve.

A 2016-os Don't Breathe, vagyis magyar fordításban Vaksötét egy igazi meglepetés horror volt. Az alapsztori itt is egyszerű: egy fiatalokból álló csapat abból él, hogy házakat fosztanak ki. Híre megy, hogy egy vak férfi otthona tele van pénzzel, így a könnyű meló reményében betörnek hozzá, azonban arra nem igazán készültek fel, ami odabent várja őket.

A feszültség megvolt az elején, a csattanó meg a végén, szóval egy olyan horror-thrillerről beszélünk, ami nem a szokásos sablonokat hozta. Természetesen a költségvetést teljesen szinten tudták tartani, 10 millióból rakták össze az alkotást, és 157 millió dollárt hozott a konyhára. Rebesgették, hogy Fede Alvarez folytatná a filmet, és ez most már biztosnak is tűnik.

Stephen Lang, aki az első részben a vak férfit alakította. (Hozzáteszem a színészi játéka elvitte az egész filmet.) Most a Dread Centralnak azt nyilatkozta, hogy a forgatókönyv már elkészült, sőt, ő már el is olvasta, és nagyon tetszett neki.

Persze faggatták arról is, hogy Jane Levy karaktere visszatér-e, de még mindent titok övez, és nyilván Lang nem akar idő előtt kiadni semmit a sztoriról. Szóval legyen annyi most elég, hogy biztosan érkezik a Vaksötét 2, és Alvarez nem csak saját magának írta a szkriptet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás