promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beverly Hills-i zsaru 4: Eddie Murphy utolsó filmje
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznek komoly tervei vannak a jövőre nézve, ha abbahagyja a filmezést.

Eddie Murphy filmes karrierje nem sok értékelhetőt tartogatott az elmúlt évtizedben. Aztán érkezett a hír a Craig Brewer (Footlose) Dolemite is My Name című életrajzi filmjéről, amit az idei Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon mutattak be. Ha minden igaz, a film október 4-én, pénteken debütál a Netflixen.

 

Meglepetésként ért mindenkit, hogy bő 30 év után bejelentették az Amerikába jöttem folytatását, amiben természetesen visszatér Murphy és Arsenio Hall is. Új szereplőként csatlakozott a gárdához Wesley Snipes, aki egy szomszédos nemzet vezérét, General Izzi-t fogja alakítani. A filmet, akárcsak a Dolemite is My Name esetében, Craig Brewer fogja rendezni.

 

Eddie Murphy azonban itt nem áll meg. A színész a Collider-nek beszélt először a Beverly Hills-i zsaru negyedik részéről. Bár a harmadik epizódra a széria teljesen elvesztette a közönségét, Murphy megpróbál új életet lehelni a franchise-ba. És hogy mihez kezd ezután a színész?

„A tervem az, hogy miután megcsináltam a filmet, visszatérek a színpadra, hogy újra stand-up műsorokat adhassak elő.”

Úgy látszik, hogy Murphy igyekszik még egy utolsó nagy hajrára visszatérni az élre, hogy aztán a csúcson hagyja abba. Reméljük, hogy minden úgy alakul, ahogy ő azt eltervezi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás