promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a Halál a Níluson szereplői, foroghat a film
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kenneth Branagh építi a saját kis Agatha Christie-univerzumát.

A 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen szép pénzt keresett a Fox, az 55 milliós költségvetéshez képest 352 milliót termelt globális szinten. Emellett a kritikusok és a közönség is egyaránt dicsérte, bár én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Agatha Christie nem való mozivászonra. Mondjuk én elfogult vagyok a David Suchet főszereplésével készült sorozattal.

Valószínűleg a stúdió számolt azzal, hogy Kenneth Branagh adaptációja sikeres lesz, aki látta a filmet, emlékszik a végére, amikor Hercule Poirot-t a vonatról leszállva egyből a Nílushoz viszik egy újabb bűntény miatt. Csak idő kérdése volt, hogy mikor jelentik be hivatalosan is a folytatást.

És ez meg is történt. Mi több, a stúdió a Twitteren le is leplezte a szereplőgárdát. A Halál a Níluson-ban többek között olyan színészeket láthatunk, mint Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Az U.N.C.L.E. embere), Letitia Wright (Fekete Párduc), és Annette Bening (Amerikai szépség).

Hogy a Nílus után hova megy tovább Poirot, azt egyelőre nem tudni. De volt már vonaton, most hajón fog nyomozni, javaslom, akkor a következő adaptáció a Halál a felhők között című regény alapján készüljön, amiben a belga detektív egy repülőgépen utazik, és az orra előtt történik a gyilkosság.

A Halál a Níluson 2020 októberében érkezhet a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás