promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leforgott az Így vagy tökéletes – jövőre kerül moziba
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varsics Péter mozifilmje a párkapcsolatok és az alkotás hazugságairól szól.

Varsics Péter, a sikeres reklámfilm rendező első mozifilmjében rengeteg humorral és érzelemmel mesél egy ezoterikus sikerkönyvszerző (Béres Márta) és egy magát tehetséges szépírónak gondoló, kiégett reklámos (Fekete Ernő) hazugságokkal és önbecsapásokkal teli kapcsolatáról. A romantikus dramedy a ma Budapestjén a reklámügynökségek, könyvkiadók és a közösségi média felszínes és álnok világában játszódik.

A Csurgó Csaba (Megdönteni Hajnal Tímeát, A Tanár) forgatókönyvéből készülő Így vagy tökéletes operatőre a számos szakmai díjjal kitüntetett Nagy András (Apró mesék, Hurok, Bibliothéque Pascal) volt.

„Tizenkét nappalt és tizenöt éjszakát eltölteni egy olyan csapattal, ahol mindenki azt akarja, hogy ez a film jó legyen, igazán nagy élmény volt!”

– nyilatkozta a forgatásról Fekete Ernő (Brazilok, Aurora Borealis – Északi fény), a Katona József Színház társulatának oszlopos tagja, aki először lesz látható egy mozifilm főszerepében.

Varsics Péter élményeit így foglalta össze:

„Amilyen messzinek tűnt az elején a forgatás vége, olyan hamar és hirtelen el is jött. Ez nagyrészt köszönhető annak, hogy már az első hét után minden félelem és aggodalom elszállt, egy rendkívül pozitív és jó hangulatú légkör alakult ki, éreztük, hogy a forgatáson dolgozók nem csak a munkájukat végzik, hanem mindenki igyekszik a lehető legjobb formáját hozni. Remek érzés volt ebben az inspiráló közegben alkotni, többször a határainkat feszegetve átvészelni az éjszakai műszakokat, ami a forgatási napok felét tette ki. Elmondhatatlanul büszke vagyok a színészek és a stáb munkájára. Most ráfordulunk a következő, több hónapos próbátételre, ami a vágószobákban vár ránk – őszintén, nagyon-nagyon várom már.”

Az Így vagy tökéletes a Filmalap 349,9 millió forint gyártási támogatásával készül a Szupermodern Stúdió gyártásában, mely a napokban kapott – a magyar filmszakmában elsőként – két Nemzetközi Emmy-díj jelölést, a legjobb tévéfilm (Trezor) és legjobb színésznő (Gera Marina, Örök tél) kategóriákban.

Az Így vagy tökéletes producere Lajos Tamás és Köves Ábel.

Borítókép:  Sághy Tímea / Szupermodern Stúdió
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás