Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Novemberben érkezik a Depeche Mode dokumentumfilmje

Novemberben érkezik a Depeche Mode dokumentumfilmje

Zene, Film & Kultúra

Novemberben érkezik a Depeche Mode dokumentumfilmje

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:00

Különlegessége, hogy csak egy este fogják adni a mozik világszerte.

A rendező Anton Corbijn, már jó ideje dolgozik együtt a csapattal, és most is biztosan egy zseniális anyagot kapunk tőle. A „Depeche Mode: SPIRITS in the Forest” középpontjában a zenekar 2017/2018-as Global Spirit Tour turnéja áll, amelynek keretében több mint 3 millió rajongó előtt játszottak 115 koncerten világszerte.

A film hat különleges Depeche Mode rajongó érzelmes történetének bemutatását ötvözi a turné utolsó állomásán, a híres berlini Waldbühne helyszínén rögzített koncertfelvételekkel, melyek nemcsak azt mutatják meg, hogyan és miért növekedett a zenekar népszerűsége folyamatosan karrierjük során, hanem betekintést is enged abba, hogy a zenének milyen hihetetlen közösségépítő ereje van. Hogyan és milyen mértékben képes segíteni az embereknek abban, hogy felülkerekedjenek a balsorsukon és milyen mértékben képes kapcsolatot teremteni különböző nyelvet beszélő, más helyen élő, más nemű és korú emberek között.

„Igazán büszke vagyok, hogy megoszthatom ezt a filmet és azt az értékes történetet, amit elmond. Fantasztikus látni, hogy milyen különböző módokon gyakorolt hatást a zenénk a rajongóink életére”

– mesélte Dave Gahan, a zenekar énekese.

Martin Gore hozzátette, hogy a mai világ nagyon megosztó, és nagy a felfordulás benne, a zene az az igazi erő, ami jobbra sarkallhatja a világot és összehozhatja az embereket.

A SPIRITS in the Forestet több, mint 2 400 moziban vetítik majd Adelaide-tól Zágrábig 70 országban. Kizárólag egy este, november 21-én lesz látható.

Borítókép: Depeche Mode offical