promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feltörekvő indie sztárok érkeznek az Akváriumba
Borítókép:  Orla Gartland offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fő előadó Cavetown lesz majd, akire egy Twenty One Pilots feldolgozás miatt figyeltek fel. Egy igazi feltörekvőkből álló indie buli lesz ez.

Mindig mondom a fiatal zenészeknek, hogy ha jól tudnak énekelni, jól tudnak előadni, akkor osszák meg ezt a netes közönséggel, mert sosem lehet tudni, hogy mikor jön a nagy berobbanás. Robin Skinner, alias Cavetown 2013-ban töltötte fel első videóját az internetre, majd sorra posztolta a legnépszerűbb számok ukulelés feldolgozását YouTube-ra. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Twenty One Pilots – The Judge cover.

A teljes sikert már saját dallal érte el, mivel 2018-as Lemon Boy című albumát és annak címadó dalát egyszerűen imádta a közönség. Most európai turnéjának keretében a budapesti Akvárium közönsége is megcsodálhatja tehetségét.

Cavetown két másik YouTube-os pályatársával lép majd színpadra. Jön az ír énekes-dalszerző és gitáros Orla Gartland, akit elsősorban Joni Mitchell, Regina Spektor, Imogen Heap és Marilyn Manson inspirált. Zseniális névsor. Igazából, ha nem hivatalosan nézem, nekem Orla lesz az est fő fellépője – isteni, amit művel ez a csaj. 

A vendég a szintén piszok jó muzsikákat író spookyghostboy néven munkálkodó Austin Thomas lesz.

A hármas koncertet 2020 áprilisában tartják az Akváriumban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás