Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Agymenők sztárjainak útja ismét keresztezi egymást

Az Agymenők sztárjainak útja ismét keresztezi egymást

Zene, Film & Kultúra

Az Agymenők sztárjainak útja ismét keresztezi egymást

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:50

Legalábbis Sheoldoné és Amyé egészen biztosan.

Jim Parsons és Mayim Bialik egy igazán furcsa párt alkottak az Agymenőkben, de hát mint tudjuk, a való életben imádtak együtt dolgozni. Ez olyannyira így van, hogy közösen találták ki az új projektjüket, ami láss csodát, egy szituációs komédia lesz.

Az már persze kevésbé jó hír, hogy ötlet megint nincs Hollywoodban, szóval az egyik BBC-s széria, a Miranda sztoriját veszik elő, ami Angliában négy évadot élt meg. A főszereplőt átkeresztelték Carlára, akit Mayim Bialik alakít majd.

A történet szerint a főhős egy 39 éves nő, aki az anyjának szeretne bizonyítani, és főleg azt, hogy egyszerűen csak magunkat kell adni ahhoz, ha boldogok szeretnénk lenni. Carla így fogja az egész megtakarítását, még az esküvőre félretett összeget is, és nyit egy macskás kávézót a semmiből. (Macska rajongók előnyben.)

Ha valakihez, hát Mayim Bialikhoz illeni fog ez a szerep, és jelenleg ő is az egyedüli feltüntetett színész. A rajongók biztosan szomorkásak lesznek kicsit, hogy Jim Parsons jelenleg csak executive producerként vesz részt a projektben, de szerintem ki van zárva, hogy néhány részre ne ugorjon be szereplőként a nosztalgia kedvéért. Jó lenne látni a párost egy teljesen más szituációban.

A Carla valamikor 2020-ban érkezik.

Borítókép: CBS