promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz ügy nagyvállalatokkal packázni: Dark Waters előzetes
Borítókép:  Focus Features
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mark Ruffalo persze megteszi.

A színész el volt foglalva Hulk megformálásával, legutóbb amikor megmutatta a komolyabb arcát, az a Spotlightban volt, ami ugyebár Oscart is kapott. A Dark Waters is mindenképpen Oscar jelölésre hajt, ezért dobták be ilyen hamar a mélyvízbe.

Todd Haynes személyében jó helyre került a rendezés, a sztori pedig Nathaniel Rich The New York Times-ban megjelent cikke alapján íródott.

Ruffalo egy Robert Bilott nevű menő ügyvédet alakít, aki vegyipari vállalatokat véd. A főszereplő visszatér a kisvárosba a családjához, ahol megkeresi egy farmer, hogy megmutassa Robertnek: milyen furcsaságok is történnek ott. A tömeges állatpusztulásért, a vízszennyezésért és a helyiek életkörülményeinek romlásáért mi is lehetne felelős, mint egy nagyvállalat. Robertben beindul az erkölcsi dilemma, és végül már saját főnökei ellen fordul az igazságért, amit nem lesz könnyű bebizonyítani.

A szenzációs igaz történeten alapuló thrillerben Anne Hathaway, Tim Robbins és Bill Pullman is feltűnik, szóval valóságos sztárparádét kapunk.

A Dark Waters november 22-én debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás