promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Jégvarázs 2 új, látványos előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Izgalmas és veszélyes kalandokat ígér a folytatás.

Az eddig érkezett kedvcsinálók nem sokat mutattak a Jégvarázs 2 történetéből. Sőt, eddig szinte semmit sem tudtunk róla, de azt már eddig is láttuk, hogy a Disney egy méltó és egy nagyon látványos folytatást akar a 2013-as animációs filmjének. Nem is csoda, az első rész bőven egymilliárd fölött teljesített, és bár nincs rászorulva, mégis csak jólesik az Egérgyár fejeseinek, ha az alkotásaik megugorják azt a bizonyos álomhatárt.

A Jégvarázs 2-ben visszatérnek kedvenc karaktereink, mint például Elza, Anna és Olaf, a hóember. A történet arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért született Elza mágikus erővel? A válasz, mely az egész királyságra fenyegetést jelent, kísérti Elzát, ezért barátaival, Kristoffal, Olaffal, Svennel és húgával, Annával egy veszélyes és felejthetetlen kalandra indulnak. A Jégvarázsban Elza még attól tartott, hogy túl hatalmas erővel rendelkezik, most azonban csak abban bízhat, hogy ez az erő elég ahhoz, garantálja a békét otthonuk számára.

Az új előzetes vadonatúj, izgalmas és látványosnak ígérkező képsorokat tartalmaz, érdemes megnézni. A Jégvarázs 2 november 21-én debütál a magyar mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás