Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Betiltották Jennifer Lopez vetkőzös filmjét

Betiltották Jennifer Lopez vetkőzös filmjét

Zene, Film & Kultúra

Betiltották Jennifer Lopez vetkőzös filmjét

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 14:50

Úgy tűnik, hogy A Wall Street pillangói már túlságosan dögös.

Napjaink közönséget nem nagyon lehet becsábítani olyan filmekkel, mint Az aranypinty, vagy a Downton Abbey, bár hozzá kell tennem, hogy utóbbi így is lenyomta a Brad Pitt főszereplésével készült Ad Astra-t, és a Rambo: Utolsó vért is. Úgy látszik, néhány szexi csaj több ember kíváncsiságát felborzolja, amit valahol meg is tudok érteni. Óriási meglepetésként ért minket is, hogy Jennifer Lopez filmje, A Wall Street pillangói már eddig is szépen termelt a kasszáknál.

Azt rebesgetik, hogy Lopez alakítása Oscar-díjat érdemelne, és elég sok dicsérő kritikát olvastam a filmről. Azonban nem mindenhol vannak így elragadtatva tőle, sőt, már be is tiltották. Malajziában nem vetítik a filmet, mert a helyi cenzorok túl obszcénnak találták az alkotást. Emlegetnek hím végtagokat, és fedetlen női melleket, a túl erotikus táncról már nem is beszélve.

A filmet nálunk csak szeptember 26-tól vetítik, kíváncsi leszek, hogy a magyar mozikban hogyan fog teljesíteni ez a film, és milyen vélemények születnek majd a fentebb említett képsorok és obszcén tartalmak miatt.

Borítókép: IMDb