promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betiltották Jennifer Lopez vetkőzös filmjét
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy A Wall Street pillangói már túlságosan dögös.

Napjaink közönséget nem nagyon lehet becsábítani olyan filmekkel, mint Az aranypinty, vagy a Downton Abbey, bár hozzá kell tennem, hogy utóbbi így is lenyomta a Brad Pitt főszereplésével készült Ad Astra-t, és a Rambo: Utolsó vért is. Úgy látszik, néhány szexi csaj több ember kíváncsiságát felborzolja, amit valahol meg is tudok érteni. Óriási meglepetésként ért minket is, hogy Jennifer Lopez filmje, A Wall Street pillangói már eddig is szépen termelt a kasszáknál.

Azt rebesgetik, hogy Lopez alakítása Oscar-díjat érdemelne, és elég sok dicsérő kritikát olvastam a filmről. Azonban nem mindenhol vannak így elragadtatva tőle, sőt, már be is tiltották. Malajziában nem vetítik a filmet, mert a helyi cenzorok túl obszcénnak találták az alkotást. Emlegetnek hím végtagokat, és fedetlen női melleket, a túl erotikus táncról már nem is beszélve.

A filmet nálunk csak szeptember 26-tól vetítik, kíváncsi leszek, hogy a magyar mozikban hogyan fog teljesíteni ez a film, és milyen vélemények születnek majd a fentebb említett képsorok és obszcén tartalmak miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás