promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sam Worthington egy kórházban ragad: Fractured előzetes
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igen ütős thrillerrel támad a Netflix.

Ömlenek a filmek és a sorozatok a streamingszolgáltatónál, ami nem meglepő, mivel ősz van, és ilyenkor szeretünk a legjobban bekuckózni a tévé elé a nappaliba. Bár a Fractured inkább körömrágós thriller lesz, mint bekuckózós nyugis film.

Kórházba senki se szeret járni, hát ha még ott is ragad szerencsétlen. Sam Worthington-nak nem kell befeküdnie, hanem a családját kell megtalálnia. A főhős egy baleset után beviszi a lányát a kórházba, aki kis idő után eltűnik az anyjával együtt.

A Worthington által alakított Ray Monroe a liftben látja őket utoljára. Túl sok idő telik el, így rákérdez a pultnál mi lehet a baj, de jön a nagy bumm, mivel a nővér jelzi, hogy nincsen Peri Monroe nevű betegük. Szép lassan minden bizonyíték elkezd eltűnni, hogy Ray családja ott járt, így el kell kezdenie versenyt futni az idővel, hogy megtalálja őket.

Brad Anderson már A gépésszel bebizonyította, hogy tud nyomasztó atmoszférát teremteni, és reméljük Alan B. McElroy forgatókönyve is tartogat majd számunkra elég fordulatot.

A Fractured október 11-én érkezik a Netflixre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás