promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen más játszotta volna el a Ponyvaregény főszerepét
Borítókép:  Valery HACHE / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tarantino Michael Madsent akarta a vásznon látni.

Vincent, örülünk, hogy nem így történt? Vincent! Örülünk?

Na jó, elég is a Ponyvaregényes poénkodásból, mert szerintem mindenki örül, John Travolta meg főleg, mivel ez állította talpra igazán a karrierjét.

Madsen amúgy zseniális színész, és Tarantino imád is vele forgatni. Ugyebár benne volt a Kutyaszorítóban is, ahol Vic Vega karakterét játszotta el. Így alakult ki az is, hogy igazából Vic és Vincent testvérek. A rendező ezt körbe is akarta volna fogni egy Ponyvaregény előzményfilmmel, amiben Madsen és Travolta játszotta volna a főszerepet. Tarantino még nyáron el is mesélte, hogy miről szólt volna az alkotás, erről a lenti cikkben hull le a lepel.

 

A QT8: The First Eight című dokumentumfilm Tarantino munkásságát fogja bemutatni, amiből már ki is derült, hogy Madsen miért nem vállalta el a szerepet.

„Akkor már én rábólintottam a Wyatt Earp című westernre. Utána jött Tarantino, hogy meg akarja csinálni a Ponyvaregényt, de hát egyszerre forgattuk őket.”

Madsen ezt már nem bánja, mivel tudja, hogy mennyire jól állt Tranvoltának a szerep. Még úgy is fogalmaz, hogy sosem látták őt „egy kib.szott fegyverrel”. Szerinte is ez volt John nagy visszatérése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás