Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön Michael B. Jordan szuperhős sorozata a Netflixre

Jön Michael B. Jordan szuperhős sorozata a Netflixre

Zene, Film & Kultúra

Jön Michael B. Jordan szuperhős sorozata a Netflixre

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:05

Azonban a középpontban egy nyolcéves fiú lesz.

A Superman eleje már ellőtte a sztorit, hogy milyen, amikor egy kisfiú elkezdi felfedezni a szuperképességeit. Sőt, a Brightburn című film még azzal a gondolattal is eljátszott, mi lenne, ha az a kisfiú rosszra használná az erejét.

A Raising Dion azonban nem igazán a zsáner szuperhősfilmek alapjait akarja meglovagolni, hanem szinte egy drámát akar összehozni, ahol az emberi kapcsolatok vannak a középpontban.

A széria Dennis Liu képregényéből készült, aki producerként és rendezőként is jelen volt. A sorozat főhőse a nyolcéves Dion, aki édesapja halála utána rájön, hogy elég egyedi gyerek, és bizony különleges képességei vannak. Michael B. Jordan játssza el Dion édesapját, de mint kiderült, így neki is inkább producerként lesz oroszlánrésze a projektben.

Dion édesanyjára hárul a nagy feladat, hogy kezelje a helyzetet, na és megvédje a gonosz kormánytól a fiút. Mint majd látni fogjuk, Dion később már saját magát is képes lesz megvédeni, mivel tud teleportálni, tárgyakat mozgatni, de még a természetet is képes irányítani, ha nagyon muszáj.

A Raising Dionra nem kell sokat várni, mivel október 4-én debütál a Netflixen.

 

Borítókép: Netflix

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria