promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges dallal ünnepli ötödik szülinapját a Margaret Island
Borítókép:  Margaret Island offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a „Hagyd kint”, amit a szeptember 27-ei Budapest Parkos koncerten hallhat először élőben a közönség.

Az együttes friss szerzeménye gyakorlatilag tényleg a Budapest Parkkal közösen született meg, mivel az ottani színpadi élményeiket vették alapul. A „Hagyd kint” az élőzenei koncerteken átélt kiszakadás, felszabadultság pótolhatatlanságáról szól.

„Az elképzelés onnan jött, hogy a Budapest Park is épp ugyanazon dolgozik nap mint nap, mint mi, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzen a közönségének, így hamar megtaláltuk a közös kapcsot”

– mesélte Füstös Bálint, a zenekar gitárosa. 

„Eddig is fontosnak tartottuk annak a hangsúlyozását, hogy meg kell élni a pillanatokat, és minél több élményt kell gyűjteni, amelyekre jó visszaemlékezni. Ez egy kimeríthetetlen téma. Ebben a dalban azt az életérzést próbáljuk megfogalmazni, amit együtt élhetünk át a közönségünkkel minden alkalommal a koncertek során, főleg a Parkban, ahol igazán rólunk szólhat egy teljes este”

– fűzte hozzá gondolatait Lábas Viki énekes.

A dal elkészülésének teljes folyamatát kamerákkal követték végig, így beleshetünk a zenekar és a Park közös műhelyébe a dalszövegírástól kezdve a hangszerelésen át egészen a stúdiózásig.

Az amúgy is kuriózum szerzeményt három különleges előadó teszi még teljesebbé, akik szintén visszatérő vendégek a Parkban: Járai Márk (Halott Pénz), Papp Szabi (Supernem) és Zentai Márk (Mörk).

A dal nincs fent még YouTube-on, így digitálisan éritek el Spotify-on, Deezer-en és iTunes-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás