promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mickey Rourke: „Robert De Niro egy seggfej!”
Borítókép:  Page Six
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész egykor felnézett De Niro-ra, de hatalmasat csalódott benne.

Sosem szerettem Mickey Rourke-ot, mint színészt. Amikor csak tudott, folyton nekiment vagy ellentmondott Hollywood-nak, több helyen is olvastam rendezők nyilatkozatát, hogy borzasztó vele együtt dolgozni. Azt el kell ismernem, hogy a nyolcvanas években igen ígéretes volt, aztán elég hamar lecsúszott. Sajnos több pocsék filmben játszott pocsékul, mint ahány jó filmben jól, ha utóbbira keresek példát, akkor olyan filmek jutnak az eszembe, mint az Angyalszív, a Törzsvendég, vagy a 2008-as A pankrátor.

Az Angyalszívben Robert De Niro-val játszott a színész, és ennek a filmnek a rendezője, Alan Parker volt az egyik, aki rémálomként emlékezett vissza a Rourke-val való forgatásra. De Robert De Niro-val is itt romlott meg a viszonyuk, nem volt egy hosszú barátság. Nem is csodálkozom, hogy azóta nem dolgoztak együtt. Pedig a The Irisman esetében nem sok híja volt.

Mickey Rourke az Independent-nek beszélt arról, hogy Martin Scorsese találkozni akart vele a film kapcsán, de Robert De Niro nem volt hajlandó vele dolgozni.

„Már nem tudok többet felnézni rá. Keresztülnézek rajta. Akármikor ránézek, egy seggfejet látok.”

Rourke arról is beszélt, hogy milyen fontos lett volna neki ez a projekt, mert szüksége van pénzre. Hát igen, egy ideje már nem kapkodnak utána. Mondjuk jobb is, hogy Scorsese filmjében nem kapott szerepet. Valahogy nem illik össze olyan színészlegendákkal, mint De Niro, Al Pacino, Joe Pesci és Harvey Keitel. De a film producerei azt mondják, hogy nem is akarták felkeresni Rourke-ot. Sőt, szóba sem került az ő neve...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás