promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronosan is hátborzongató az Álom doktor előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ősszel a világ újra felragyog.

Stanley Kubrick 1980-as Ragyogása a mai napig megosztja az embereket, és magát Stephen King-et sem nyűgözte le anno. A magam részéről kedvelem, bizonyára azért, mert egyrészt imádom Jack Nicholsont, másrészt nem olvastam a regényt, és így nincs viszonyítási alapom.

Ebből kifolyólag egyértelmű, hogy a folytatását, az Álom doktort is nagyon várom, amiben Ewan McGregor alakítja a felnőtt Dan Torrance-t. A színészre nem lehet azt mondani, hogy félvállról vette a feladatot. Felkereste a fiatal Danny-t játszó Danny Lloyd-ot, hogy segítsen neki felkészülni a szerepre. Más kérdés, hogy a pali néhány mogyorókrémes kenyeren kívül másra nem emlékezett a forgatásról, de legalább McGregor megpróbálta: ő mindent megtesz, hogy ismét egy remek alakítással kápráztasson el minket.

Nemrég futott be a film végső előzetese, amiben a jól ismert Ragyogás-téma is felcsendül, és elég sok képsort láthatunk a Panoráma Hotelből, amit elképesztő aprólékossággal és precizitással építettek újra. Az előzetes még szinkronosan is hátborzongató és hatásos, de remélem, Ewan McGregor szinkronhangja még változik. Szívesebben hallgatnám a jól megszokott Anger Zsoltot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás