promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Netflixnek minden pénzt megér az egyik sitcom
Borítókép:  Vox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jóbarátokat elbukták, így más vizekre kell evezni.

A Netflix rengeteget fizetett az AT&T-nek, ami a Warner anyacége, hogy a Jóbarátok ott díszelegjen a kínálatukban. Állítólag ebben az évben 100 millió dollárt tettek le az asztalra. A cég azonban jövőre visszaveszi a sorozat jogait, mert saját streamingszolgáltatót indít. Nem tudom, hogy meddig fenntartható az az állapot, hogy a streamszolgáltatók úgy szaporodnak, mint a gomba, de hamarosan úgyis ki fog derülni.

A Netflix azonban a legnagyobbak között van továbbra is, akik nem sajnálnak kidobni fél milliárd (!) dollárt az ablakon az egyik sorozatért. Az 500 millió dollárt a klasszikus szituációs komédiák úttörőjéért, a Seinfeld-ért adták ki.

A széria iszonyatosan népszerű volt Amerikában, ráadásul 10 Emmy-t és 3 Golden Globe-díjat is bezsebelt. Hazánkban ez a fajta humor a többségnek még annyira nem jött át anno, de sokat változott a helyzet a stílusunkat illetően.

Szóval érdemes lesz majd adni neki egy esélyt, már csak Larry David író személye miatt is, aki azért mai napig tarol az HBO-s Félig üres című sorozattal.

Sajnos van rossz hírünk is: a Seinfeld-re sokat kell várni, mivel csak 2021-től lesz a Netflixé a globális terjesztési jog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás