promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy hol forgatják a Gyűrűk Ura-sorozatot
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Középfölde pontosan olyan lesz, mint Peter Jackson filmjeiben.

Az Amazon két éve szerezte meg A Gyűrűk Ura globális televíziós jogait, azóta pedig egyre több infó lát napvilágot a készülő sorozattal kapcsolatban. Miután az alkotógárda egy Twitter-videóban mutatkozott be, és felfedték, hogy milyen hosszú lesz az első évad, bejelentették a széria néhány főszereplőjét is, név szerint Markella Kavanagh-ot, és Will Poulter-t.

A Másodkorban játszódó sorozathoz elengedhetetlen a megfelelő helyszínválasztás, és mi is lehetne alkalmasabb Középföldének, mint Új-Zéland. Peter Jackson anno itt forgatta mind a Gyűrűk Ura, mind A hobbit filmeket, szóval magától értetődő volt, hogy az Amazon is ezt az országot választja.

„Amikor helyszínt kerestünk, hogy életre keltsük Középfölde Másodkorának eredeti szépségét, tudtuk, hogy valami fenséges vidékre vágyunk tengerpartokkal, erdőkkel, hegyekkel, ahol világszínvonalú felszerelést, stúdiókat, képzett és tapasztalt szakembereket is találunk”

– mondta J.D. Payne és Patrick McKay, a sorozat két executive producere.

Az előkészítés már folyamatban van, ha minden igaz, a következő hónapokban elkezdődhetnek a gyártási munkák Aucklandben. A Warner Bros. néhány éve közzétett egy videót, amiben bemutatják Középfölde otthonát, Új-Zélandot. Szerintem nem csak én vágyom el ide.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás