promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készül a Kobra reboot is
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A projekthez Sylvester Stallone is csatlakozott.

Sosem rangsoroltam Sylvester Stallone filmjeit, de az biztos, hogy az 1986-os Kobra nem lenne benne a TOP 5-ben. A színész munkamániáját ismerve számítottam rá, hogy egyszer eljön az a nap, mikor bejelentik ennek a filmnek az új feldolgozását. Stallone most aztán tényleg turbóba kapcsolt. Nyilván a világ most a Rambo: Utolsó vérről beszél, mindenki ezt várja, aki egy kicsit is Stallone vagy Rambo fanatikus. Az előzetes becslések azt mutatják, hogy ez lehet a franchise legsikeresebb darabja, és ha ez bekövetkezik, akkor Stallone máris belevág a hatodik részbe.

Persze jól be kell osztani az idejét, mert elég sok célt tűzött ki maga elé a színész. Először is már folyamatban van A feláldozhatók 4. részének tető alá hozása, amiről még ugyan nem tudni, hogy melyik veterán akciósztárok kapnak szerepet benne, Arnold Schwarzenegger valószínű, hogy csatlakozik a gárdához. A színész ugyanis egy korrábi nyilatkozatában azt mondta, hogy csak akkor vállalna egy új részt, ha Stallone-val együtt dolgozhat benne.

A színész egy új Rocky-filmenis dolgozik, amiben egy bevándorló fiút vesz a szárnyai alá, tovább repdesnek pletykák egy Creed idejében játszódó sorozatról is. És ha már Creed, ne feledkezzünk meg arról, hogy jön a fiatal bokszolóról szóló film harmadik része, amit állítólag maga a főszereplő, Michael B. Jordan rendezhet.

Ezek mellé most még bejön a képbe a Kobra reboot is, amiben Stallone producerként fog részt venni, és Robert Rodriguez fogja rendezni.

„Tárgyalunk Robert Rodriguezzel a Kobráról, és úgy tűnik, lesz belőle valami... Innentől viszont már az ő gyereke”

- fogalmazott Stallone.

Az még nem biztos, hogy mozifilmként tér vissza a karakter, mert a színész eredetileg sorozatot készítene a Kobrából.

Vannak itt tervek a jövőre nézve, kérem szépen. Stallone csak nem akar nyugdíjba menni. Nem baj, mi vevők vagyunk rá, bármit is ad elő nekünk. Két nap múlva már láthatjuk új filmjét, a Rambo: Utolsó vért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás