promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen voltak kíváncsiak Jennifer Lopez új filmjére
Borítókép:  STXfilms
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában persze maradt első helyen az Az – Második fejezet.

Stephen King friss filmes adaptációjának második felvonását nem lehetett megfogni, de megszorongatni nagyon is. Azt meg főleg nem gondolta volna senki, hogy ezt pont A Wall Street pillangói nevezetű alkotás fogja megtenni. A bohóc horror 40,7 milliót hozott a hétvégén, és világszinten 323,3 millió dollárnál tart.  

Az ezüstérmes Jennifer Lopez film nem semmi meglepetést okozott, mivel 33,2 millió dollárral nyitott. A Hustlers, vagyis magyarul A Wall Street pillangói sztorija Jessica Pressler New York Magazine-ban megjelent cikkén alapult. A középpontban egy Rosie nevezetű táncosnő állt, aki a Hustlerben dolgozott. Ez New York egyik elit sztriptízbárja, ahol Wall Street-i hiénák szórták a pénzüket. Megunta, hogy a tengernyi profitnak csak a töredékét látja, így megszervezte a gazdag perverzek stílusos kifosztását.

A rendező, Lorene Scafaria eddig csak romantikus filmekkel foglalkozott, és ez volt az első krimije, de úgy néz ki bejött a dolog, legalábbis bevételek terén biztosan. A kritikusok még Lopez alakítását is megdicsérték, ami nem igazán szokott megtörténni.

Közben a Pulitzer-díjas regény alapján készült Az aranypinty premieresként óriásit bukott. Nyolcadik helyre esett be, és csak 2,6 millió dollárt tudott produkálni. Vegyes érzelmek vannak a filmmel kapcsolatban a kritikusok szemszögéből, de a többség úgy véli, hogy nem sikerült visszaadni azt a hatást, amit a bestseller tudott nyújtani könyvben. Nálunk a héten lehet majd tesztelni.

A top 10 további helyezettjei amúgy már mind 5 millió dollár alatt szerepelnek, a bronzérmes Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása is csak 4,4 millió dollárt hozott.

A top 3 után így jön a sorrend: Jó srácok, Az oroszlánkirály, Halálos iramban: Hobbs & Shaw, Overcomer, Az aranypinty, The Peanut Butter Falcon, Dóra és az elveszett Aranyváros.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás