promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez új filmje még jól is elsülhet: Hustlers
Borítókép:  Barbara Nitke/Courtesy of STXfilms
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A történetet az élet írta, de hát ezt is bőven el lehet rontani. Begördült A Wall Street pillangói előzetese.

Jessica Pressler még 2015-ben a New York Magazineban jelentette meg a cikkét, aminek a középpontjában egy Rosie nevezetű táncosnő állt, aki a Hustlerben dolgozott. Ez New York egyik elit sztriptízbárja, ahol Wall Street-i hiénák szórták a pénzüket. Megunta, hogy a tengernyi profitnak csak a töredékét látja, így megszervezte a gazdag perverzek stílusos kifosztását.

A sztorit Lorene Scafaria viszi filmre, aki eddig csak romantikus alkotásokat rendezett, és ez lesz az első vérbeli krimije. Az is aggodalomra ad okot, hogy Jennifer Lopez díszeleg ott főszereplőként. Bármennyire jó a sztori, ő aztán képes pocsékul játszani. Magabiztosan szerintem senki sem jelentené ki, hogy ő egy remek színésznő, az ellenkezőjét már annál inkább.

A trailer amúgy bizalomgerjesztő, és a történet eleve érdekes, de ettől még kisülhet belőle egy bűn rosszul elkészített film.

Olyan nevek fognak még díszelegni az alkotásban, mint Cardi B, Constance Wu, Julia Stiles, Lili Reinhart, Keke Palmer, Mercedes Ruehl, Trace Lysette, Mette Towley, Madeline Brewer valamint Lizzo.

A Wall Street pillangói szeptember 26-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás