promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Skillet teltházas, de rengeteg koncert lesz még az Akváriumban
Borítókép:  Akvárium offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bekopogott az ősz, és bár a zenei fesztiváloknak vége, indul a klubszezon.

A legközelebbi program a Telekom Electronic Beats, amit szeptember 19-21. között rendeznek meg, olyan menő nevekkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble.

Ezzel persze az elektronikus zenei felhozatalnak még nincsen vége, mivel világsztár DJ-k és producerek érkeznek önálló fellépéssel. Hazánkba látogat Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattátok, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.

Persze élő koncertekből sem lesz hiány az őszi szezonban. A Skilletre hivatalosan már ne keressünk jegyet, mivel dupla teltházas a fellépésük, de rajtuk kívül még rengeteg impozáns név érkezik.

Az Akvárium színpadán lép fel a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242.

Persze itt lesznek a hazai kedvencek is: az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho, szülinapi bulival érkezik a Firkin, a New Level Empire és a DLRM, itt mutatkozik majd be a Talk2Night, halloweeni bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe, de koncertet ad majd többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.

A nyár alatt a KisHall is megújult: van VIP terület, felfrissült a dizájn, de ami a legfontosabb, hogy kicserélték a hangrendszert, szóval egy még tökéletesebb hangzást kapunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás