Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Watchmen sorozat friss előzetese

Megérkezett a Watchmen sorozat friss előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Watchmen sorozat friss előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:12

Már nem kell sokat várni, és októberben rajt.

Az HBO stílusosan lép be a képregények világába, és Alan Moore egyik legfantasztikusabb anyagával, a Watchmen-nel indítanak. Az alternatív valóságban játszó sztori még a ’80-as években indul, ahol a szuperhősök tevékenységét betiltották és kirekesztették őket. Zack Snyder anno tökéletes filmes feldolgozást csinált hozzá, Damon Lindelof pedig a jelenkorba helyezi át a sztorit.

A hátrahagyottak alkotója anno egy öt oldalas levelet írt a rajongóknak, amiben leszögezi, hogy egyáltalán nem akarja felforgatni a Watchmen világát. A legérdekesebb változtatása, hogy a történetet a jelen korba helyezi át. Szerinte tekinthetjük ezt egy remixnek is, új karakterekkel fűszerezve.

A mostani történetben például nem lesz közösségi média, mivel a kormány fenyegetésnek vélte, így betiltotta. Az elnöki székben Robert Redford ül éppen, aki tényleg maga Robert Redford. A sorozat egyik fő konfliktusvonalát a rendőrség és a rasszizmus kérdése fogja vezetni.

A mostani előzetesben nem látjuk Doktor Manhattant, de azt tudjuk, hogy vissza fog térni. A trailernek fantasztikus hangulata van, ami teljesen visszaadja azt, hogy miért ez az HBO idei legjobban várt szériája.

A Watchmen október 21-én rajtol.

Borítókép: Mark Hill - HBO