promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Watchmen sorozat friss előzetese
Borítókép:  Mark Hill - HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várni, és októberben rajt.

Az HBO stílusosan lép be a képregények világába, és Alan Moore egyik legfantasztikusabb anyagával, a Watchmen-nel indítanak. Az alternatív valóságban játszó sztori még a ’80-as években indul, ahol a szuperhősök tevékenységét betiltották és kirekesztették őket. Zack Snyder anno tökéletes filmes feldolgozást csinált hozzá, Damon Lindelof pedig a jelenkorba helyezi át a sztorit.

A hátrahagyottak alkotója anno egy öt oldalas levelet írt a rajongóknak, amiben leszögezi, hogy egyáltalán nem akarja felforgatni a Watchmen világát. A legérdekesebb változtatása, hogy a történetet a jelen korba helyezi át. Szerinte tekinthetjük ezt egy remixnek is, új karakterekkel fűszerezve.

A mostani történetben például nem lesz közösségi média, mivel a kormány fenyegetésnek vélte, így betiltotta. Az elnöki székben Robert Redford ül éppen, aki tényleg maga Robert Redford. A sorozat egyik fő konfliktusvonalát a rendőrség és a rasszizmus kérdése fogja vezetni.

A mostani előzetesben nem látjuk Doktor Manhattant, de azt tudjuk, hogy vissza fog térni. A trailernek fantasztikus hangulata van, ami teljesen visszaadja azt, hogy miért ez az HBO idei legjobban várt szériája.

A Watchmen október 21-én rajtol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás