promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A klasszikus rajzfilmsorozatok is láthatóak lesznek a Disney+-on
Borítókép:  Entertainment Tonight
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nosztalgiából sem lesz hiány a streamingszolgáltatón.

A 90-es években a Fox számos Marvel-karakterből készített rajzfilmsorozatot, ilyen volt az 1992-es X-men, az 1994-es Pókember, vagy Vasember, a Fantasztikus Négyes, és még sorolhatnánk. Emlékszem, gyerekkoromban rendszeresen néztem ezeket a sorozatokat, nekem a Pókember volt a kedvencem. Ti is emlékeztek még erre az intro-ra?

Most, hogy a Disney felvásárolta a Fox-ot, valamilyen szinten várható volt, hogy az Egérgyár mindent bedob, hogy a novemberben induló streamingszolgáltatóján a legtöbb korosztályt kiszolgálja. Azokat a filmeket, aminek kasszasikerében nem igen bízik a stúdió, azt rátolja a Disney+-ra, ilyen például az élőszereplős Susy és Tekergő.

De itt debütálnak majd a Marvel minisorozatai, amelyeket azért lesuu érdemes követni, mert szorosan kapcsolódni fognak a Marvel Moziverzumához. Például a Marvel első sitcom-szériája, a WandaVision fogja felvezetni Skarlát Boszorkány szereplését a Doctor Strange 2-ben. De érkezik a Loki-sorozat, a Sólyom és a Tél katonája és a Sólyomszem is, ami Jeremy Renner utódját, az új Sólyomszemet fogja bemutatni, aki majd az Ijfú Bosszúállók tagja is lesz.

A Star Wars-rajongók sem panaszkodhatnak. November 12-én debütál Jon Favreau élőszereplős sorozata, a The Mandalorian, ugyanitt kerül bemutatásra a készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat, és itt ér véget a régóta parkolópályára taszított Klónok háborúja animációs sorozat.

Most, hogy a Disney elővette a Fox klasszikus Marvel-sorozatait, kíváncsi vagyok, hogy a saját gyártású régi rajzfilmek közül mit húznak elő. Hiszen nagyon sok sorozat futott a Disney csatornán, de a Kölyökklubbon is nagyon sok Disney-széria volt látható, például a Micimackó, a Kacsamesék, a Balu kapitány és a Timon és Pumba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás