promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az app, ami megmondja, mikor halsz meg
Borítókép:  STX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hála égnek csak a Countdown című horrorban, aminek már előzetese is van.

Rengeteg applikáció létezik okostelefonra, ami segíti az életünket, de az már tényleg durva lenne, ha olyannal találkoznánk, ami másodpercre pontosan megmondja, mikor köszönünk el az élettől. A Countdown készítői most eljátszanak ezzel a gondolattal, természetesen horror elemekkel keverve.

A középpontban egy ápolónő van, aki poénból letölti a Countdown nevezetű applikációt, ha már a kollégái is szórakoznak vele. Míg nekik teljesen jó eredmények jönnek ki, addig a főhősünk azt az üzenetet kapja, hogy 2 napja és 22 órája van hátra. Hát igen, ez sajnos nem túl sok, főleg ha közben rájössz, hogy az app valóban működik. Ezen már a telefoncsere sem segít, valami más megoldást kell találni.

Az alapötlet teljesen jó, de azért van egy kis trash szaga az alkotásnak. Bár ennek is megvan a közönsége. Ha mondjuk úgy közelítik meg, mint egy Black Mirror epizódot, afféle borzalmas jövőképként sok drámával, akkor még nagyobbat üthetne az amúgy alacsony költségvetésű film.

A Countdown azért remélhetőleg így sem lesz rossz, ami október 25-én debütál. Az appot amúgy kerestem a Play Áruházban, de nem találtam, így nem tudom meg mikor halok meg. Pedig marketing szempontból nagyot szólt volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás