promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus, Ariana Grande és Lana Del Rey közösen énekel
Borítókép:  Entertainment Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A trió az új Charlie angyalai film betétdala miatt állt össze, amihez begördült a klip is.

Lehetne azt is mondani, hogy afféle poptörténeti pillanat ez, de a három dívának azért annyira nem kellett megerőltetnie magát. Még azt is kinézem, hogy több időt töltöttek a klip leforgatásával, mint a stúdióban.

A videóval azért érezhetően szeretnék beindítani a férfiak fantáziáját. Nekem persze a zenével és a filmmel kell foglalkoznom, amiből az első talán fényévekkel jobb lehet, mint maga a reboot. Ugyebár Cameron Diaz, Lucy Liu és Drew Barrymore Charlie angyalaiként nyugdíjba vonult, és jön helyettük Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska.

Hogy még nőiesebb legyen az egész, a klasszikus Bosley karakterét is leváltotta a rendezőnő, és ki más is játszhatná el jobban, mint ő, vagyis Elizabeth Banks. Az első előzetes nem igazán csigázott fel senkit, de szerintem nem is sikerült túl jól. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz a megítélés a november 14-ei premier után.

A három énekesnő mindenesetre megtesz mindent, hogy népszerűsítse az alkotást. Lássuk és halljuk, hogy mit hozott össze Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey: Don’t Call Me Angel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás