Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mintha sok romantikus filmet néznél egyszerre: Modern Love előzetes

Mintha sok romantikus filmet néznél egyszerre: Modern Love előzetes

Zene, Film & Kultúra

Mintha sok romantikus filmet néznél egyszerre: Modern Love előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:00

Az őszi takarózós, forró csokis időszakhoz pont ideális széria lesz ez.

Mondhatnánk, hogy az Amazon Prime ezzel kicsit a női nemnek kedvez, de a Modern Love mindenki számára fogyasztható lesz. A történeteket a The New York Times cikksorozatából szedték össze, szóval mindegyiknek valós az alapja.

A téma az emberi kapcsolatok, a szerelem, és persze ennek a nehézségei, amivel mindenki szembesült már. Lesz itt csak szex, beteljesült szerelem, plátói szerelem, és még ennél sokkal bonyolultabb dolgok is. A rovat nagyon népszerű volt, és elhihetitek, hogy nem gyenge sztorikkal fogunk találkozni.

A Modern Loveban azért lesz egy kis komédia is, hogy eladhatóbb legyen a nyolc epizód, aminek tudtommal nem lesz folytatása. Tehát egy mini és antológia sorozatról beszélünk egyben. Utóbbi azt jelenti, hogy nem függnek össze az epizódok, és a főhőseink csak a saját részeiket uralják, nem az egész szériát.

A szereplőket így még felsorolni is hosszú: Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery, Dev Patel, Catherine Keener, Andy Garci, Cristin Milioti, Brandon Victor Dixon, Olivia Cooke, Andrew Scott, Julia Garner, Shea Whigham, Gary Carr, John Gallagher Jr., Sofia Boutella.

A sorozat 2019. október 18-án debütál.

Borítókép: Amazon

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria