promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintha sok romantikus filmet néznél egyszerre: Modern Love előzetes
Borítókép:  Amazon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az őszi takarózós, forró csokis időszakhoz pont ideális széria lesz ez.

Mondhatnánk, hogy az Amazon Prime ezzel kicsit a női nemnek kedvez, de a Modern Love mindenki számára fogyasztható lesz. A történeteket a The New York Times cikksorozatából szedték össze, szóval mindegyiknek valós az alapja.

A téma az emberi kapcsolatok, a szerelem, és persze ennek a nehézségei, amivel mindenki szembesült már. Lesz itt csak szex, beteljesült szerelem, plátói szerelem, és még ennél sokkal bonyolultabb dolgok is. A rovat nagyon népszerű volt, és elhihetitek, hogy nem gyenge sztorikkal fogunk találkozni.

A Modern Loveban azért lesz egy kis komédia is, hogy eladhatóbb legyen a nyolc epizód, aminek tudtommal nem lesz folytatása. Tehát egy mini és antológia sorozatról beszélünk egyben. Utóbbi azt jelenti, hogy nem függnek össze az epizódok, és a főhőseink csak a saját részeiket uralják, nem az egész szériát.

A szereplőket így még felsorolni is hosszú: Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery, Dev Patel, Catherine Keener, Andy Garci, Cristin Milioti, Brandon Victor Dixon, Olivia Cooke, Andrew Scott, Julia Garner, Shea Whigham, Gary Carr, John Gallagher Jr., Sofia Boutella.

A sorozat 2019. október 18-án debütál.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás