promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hétvégén érkezik a Jurassic World rövidfilm
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jurassic World rendezője titokban leforgatott egy látványos és izgalmas rövidfilmet.

A Jurassic World-trilógia eddigi két része alaposan megosztotta a dínófanatikusokat és a Jurassic Park-rajongókat. A trilógia atyja, Colin Trevorrow azonban nem adja fel, mindent megtesz azért, hogy tovább bővíthesse a franchise-t és a Jurassic-univerzumot. Most éppen egy rövidfilmet készített sunyiban.

Bár lehetett hallani egy bizonyos „Battle at Big Rock-projektről”, de azt gondoltam, hogy ez csak az új trilógia befejező részének projektneve. A rendező azonban most feldobott egy képet a Twitterre, amin az áll, hogy szeptember 15-én, vagyis vasárnap debütál az első Jurassic World rövidfilm, ami nyolcperces lesz.

A rendező a Bukott birodalom egyik idézetével tette közzé a fotót, amit a filmben Jeff Goldblum szájából hallhattunk:

„Ezek a lényeg már előttünk itt voltak. És ha nem vigyázunk, utánunk is ők lesznek.”

A kisfilm sztorija egy évvel a Bukott birodalom után játszódik a Big Rock Nemzeti Parkban, ahol egy család szemszögéből nézhetjük végig egy Nasutoceratops és egy Allosaurus küzdelmét.

A film már csak azért is érdekes, mert azt pletykálják, hogy az egyik dinoszauruszt animatronikus robot formában keltették életre, szóval ugyanúgy, ahogy az eredeti Jurassic Park filmben a T-rexet.

Biztos, hogy ez a rövidfilm semmilyen formában nem fog kapcsolódni a Jurassic World-trilógiához, de amíg nem jön ki a harmadik rész, addig ez is remek arra, hogy enyhítsen kicsit a heves várakozásunkon. A Jurassic World 3. része 2021-re van kitűzve. És ne feledkezzünk meg a Netflixre érkező Jurassic World-sorozatról sem, amit maga Steven Spielberg készít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás