Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Több olyan kreatív ember kellene, mint a Hang nélkül írói

Több olyan kreatív ember kellene, mint a Hang nélkül írói

Zene, Film & Kultúra

Több olyan kreatív ember kellene, mint a Hang nélkül írói

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:30

Az alkotók nem igazán akarnak franchise-okkal foglalkozni.

John Krasinski nagyot dobbantott a Hang nélküllel, amit 17 millió dollárból tudott összehozni. A film végül világszinten 340 milliót hozott, szóval nevezhetjük kiváló befektetésnek. A második részt 2020 márciusára ígérik nekünk, amit szintén Krasinski fog rendezni, de a sztorit is ő rakta össze, mivel az eredeti forgatókönyvírók leléptek.

Bryan Woods és Scott Beck olyan kreatív emberek, akiket mindig az újdonság hajt, és nem akarnak beleragadni egy unalmas franchiseba sem. Most kérdezhetném, hogy az Indiana Jones vagy a Star Wars unalmas? Hát, nekik igen. Na, nem úgy, hogy utálnák ezeket, csak ők más világokat akarnak teremteni.

Anno a két írót behívta a Lucasfilm, hogy beszélgessenek a Star Wars és az Indiana Jones franchiseokról, azonban a duó már akkor húzta az egészre a száját.

„Egy kreatív találkozó volt ez, ahol megosztottuk a gondolatainkat a Star Wars-ról és az Indiana Jones-ról. Közben kiderült, hogy ez nekünk nem megy. Mi a következő új Indiana Jones-on akarunk dolgozni, nem pedig az eredetin”

– mondta a Moviewebes interjúban Scott Beck, akinek a társa, Woods is egyetértett abban, hogy ők az eredeti ötletekben jók, és nem a meglévők építgetésében.

A következő nagy dobásukra, a Hauntra szinte semmit nem kell várni, mivel szeptember 13-án debütál.

Borítókép: Scott Beck és Bryan Woods – Fotó: Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria