promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miskolcra látogat a Rolling Stones szaxofonosa
Borítókép:  CineFest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az eddig bejelentett sztárvendégek mellett Tim Ries is a CineFestre érkezik.

Számos sztárral találkozhat, aki részt vesz a szeptember 13-án kezdődő CineFest Nemzetközi Filmfesztiválon Miskolcon. Az idei eseményre érkezik Vanessa Redgrave és Franco Nero, akik szeptember 19-én veszik át az Európai Mozi Nagykövete díjakat. Szeptember 21-én pedig George Lazenby-vel találkozhatnak a rajongók, aki az 1969-es 007 – Őfelsége titkosszolgálatában című filmben alakította James Bondot. A színész életműdíjat kap a fesztiválon.

Az idei fesztivál különlegessége, hogy most először versenyeznek egészestés kreatív dokumentumfilmek. A versenyfilmek között szerepel a magyar HBO új, saját gyártású dokumentumfilmje, a Csillagfény távolság, melynek premierjére érkezik a film egyik főszereplője, aki nem más, mint a Rolling Stones szaxofonosa, Tim Ries.

A Csillagfény távolság szeptember 20-i bemutatóját követően a CineFest közönsége személyesen is találkozhat a világhírű zenésszel. A közönségtalálkozón Bársony Katalin rendező, Balázs József főszereplő és Závorszky Anna, az HBO producere is részt vesznek.

A programjamokról és részletekről bővebben a CineFest oldalán olvashattok.

(Balázs József, a Csillagfény távolság c. film főszereplője és Tim Ries.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás