promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestet is útba ejti a Five Finger Death Punch
Borítókép:  Stephen Jensen
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az amerikai heavy metal zenekar jövő februárban koncertezik az Arénában. 

[[adv]]

A csapat nyolcadik stúdió albuma 2020 elején fog megjelenni, utána pedig útnak is indulnak. Ez lesz a srácok eddigi leghosszabb európai turnéja. A koncert igazi fesztivál lesz, mivel a bandához csatlakozik előzenekarként a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a Megadeth, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a Bad Wolves.

A rajongók tudják, hogy a Five Finger Death Punchnak van magyar vonatkozása is, mivel Báthory Zoltán az együttes alapító gitárosa, aki mesélt is kicsit az előzenekarokról.

„Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves volt az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák. Dave Mustaine hatása erre a műfajra felbecsülhetetlen. Nem csupán a thrash, de a heavy metál egyik alapítójának is őt tartom, mert riffjei és gitárjátéka mindenkit befolyásolt, aki a Megadeth hatósugarába került… és ez egy jó nagy hatósugár.”

A Megadeth énekese, Dave Mustaine csak annyit tett hozzá, hogy komoly bajba kerül mindenki, aki nem megy el megnézni a koncertet.

A Five Finger Death Punch mini metál fesztiváljára 2020. február 20-án kerül sor a Budapest Arénában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás