Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapestet is útba ejti a Five Finger Death Punch

Budapestet is útba ejti a Five Finger Death Punch

Zene, Film & Kultúra

Budapestet is útba ejti a Five Finger Death Punch

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 22:02

Az amerikai heavy metal zenekar jövő februárban koncertezik az Arénában. 

A csapat nyolcadik stúdió albuma 2020 elején fog megjelenni, utána pedig útnak is indulnak. Ez lesz a srácok eddigi leghosszabb európai turnéja. A koncert igazi fesztivál lesz, mivel a bandához csatlakozik előzenekarként a multi-platina eladásokkal rendelkező legenda, a Megadeth, valamint 2018 legnagyobb rock-szenzációja, a Bad Wolves.

A rajongók tudják, hogy a Five Finger Death Punchnak van magyar vonatkozása is, mivel Báthory Zoltán az együttes alapító gitárosa, aki mesélt is kicsit az előzenekarokról.

„Ez a line-up nagyon erős. A Bad Wolves volt az elmúlt évek nagy felfedezettje, és minden bizonnyal hozzák majd most is a formájukat. A Megadeth-nek pedig nincs szüksége bemutatásra, abszolút legendák. Dave Mustaine hatása erre a műfajra felbecsülhetetlen. Nem csupán a thrash, de a heavy metál egyik alapítójának is őt tartom, mert riffjei és gitárjátéka mindenkit befolyásolt, aki a Megadeth hatósugarába került… és ez egy jó nagy hatósugár.”

A Megadeth énekese, Dave Mustaine csak annyit tett hozzá, hogy komoly bajba kerül mindenki, aki nem megy el megnézni a koncertet.

A Five Finger Death Punch mini metál fesztiváljára 2020. február 20-án kerül sor a Budapest Arénában.

Borítókép: Stephen Jensen