Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zachary Levinek más lett volna a szuperhős álomszerep

Zachary Levinek más lett volna a szuperhős álomszerep

Zene, Film & Kultúra

Zachary Levinek más lett volna a szuperhős álomszerep

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:00

Most egy jó ideig marad Shazam a DC univerzumban.

Zachary Levire nem tudok mást mondani, mint hogy elragadó és mókás színész. Amint valahol megjelenik a mosolyával, mindenkit le tud venni a lábáról. Igazából én a Chuck című sorozatban kedveltem meg igazán, aminek a végét elrontották, de az eleje briliáns, és ő is lubickol a szerepben.

Shazam karaktere nagyon illik hozzá, és szerintem a film is jól sikerült. Vasárnap délutáni popcorn mozinak szántam, és azt a szintet teljesen jól hozta. Az alkotás 100 millió dollárból készült, és 364 milliót hozott, szóval valószínűleg lesz majd belőle folytatás valamikor.

Levi a FAN EXPO Boston rendezvényén vett részt, ahol elárulta, hogy igazából nem a Shazam! volt számára az álomszerep, mivel egy egészen más szuperhős bőrében érezte volna a legjobban magát.

„Deadpoolt akartam volna a legjobban eljátszani. Ez még régen volt, amikor a képregényt olvastam. Azonban nem szólok semmit, Ryan Reynolds briliáns ebben a szerepben. Iszonyatosan jó munkát végzett az alkotásban.”

Levi elmondta azt is, hogy a két karakter bizonyos szempontból hasonló. Ez igaz is, csak hát Deadpool szabadszellemiségű a kisebbeknek nem való. Így lett a legjobb, és Zachary Levihez valóban sokkal jobban illik Shazam karaktere, Reynolds meg legyen csak Deadpool.

Borítókép: DC