promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Ál/Arcból is lesz egy remake
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akarják békén hagyni a klasszikusokat.

[[adv]]

Ezzel a hírrel egy valamit értek el, az pedig az, hogy kedvem támadt megnézni az 1997-es változatot. Ha még nem láttad, akkor azonnal vesd bele magad, mert a ’90-es évek egyik legjobb akciófilmjéről van szó. Igen, ez volt az a korszak, amikor John Travolta és Nicolas Cage még jó filmekben játszott. Így kell fogalmazni, mert ők egyáltalán nem rossz színészek.

John Woo klasszikusa az a darab, aminek tök felesleges remake-et csinálni, mivel a mai napig megállja a helyét. Aki most ülne le megnézni, az biztosan ugyanúgy eldobná az agyát, mint az akkori időkben. Zseniális színészi játék és sztori, Woo pedig mindig élvezetesen dolgozza ki az akciókat. Ebben láthatjuk igazán, hogy nem kell városokat lerombolni ehhez, csak jól fel kell őket építeni.

Ettől függetlenül a Paramount belevág a feldolgozásba, és erre ki más is lehetne jobb forgatókönyvíró, mint Oren Uziel, aki éppen a Sonic, a sündisznóval van elfoglalva. Így még inkább nem várom.

A projektet talán megmentheti két olyan színész, akiket valóban érdemes lenne megnézni a feldolgozásban. Annyira gyerekcipőben jár az egész, hogy még sem ők, sem a bemutatás éve nincsen kiválasztva. Szóval igen, eddig annyit tudunk, hogy jön! A kérdés meg továbbra is az, miért?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás