Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Ál/Arcból is lesz egy remake

Az Ál/Arcból is lesz egy remake

Zene, Film & Kultúra

Az Ál/Arcból is lesz egy remake

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:00

Nem akarják békén hagyni a klasszikusokat.

Ezzel a hírrel egy valamit értek el, az pedig az, hogy kedvem támadt megnézni az 1997-es változatot. Ha még nem láttad, akkor azonnal vesd bele magad, mert a ’90-es évek egyik legjobb akciófilmjéről van szó. Igen, ez volt az a korszak, amikor John Travolta és Nicolas Cage még jó filmekben játszott. Így kell fogalmazni, mert ők egyáltalán nem rossz színészek.

John Woo klasszikusa az a darab, aminek tök felesleges remake-et csinálni, mivel a mai napig megállja a helyét. Aki most ülne le megnézni, az biztosan ugyanúgy eldobná az agyát, mint az akkori időkben. Zseniális színészi játék és sztori, Woo pedig mindig élvezetesen dolgozza ki az akciókat. Ebben láthatjuk igazán, hogy nem kell városokat lerombolni ehhez, csak jól fel kell őket építeni.

Ettől függetlenül a Paramount belevág a feldolgozásba, és erre ki más is lehetne jobb forgatókönyvíró, mint Oren Uziel, aki éppen a Sonic, a sündisznóval van elfoglalva. Így még inkább nem várom.

A projektet talán megmentheti két olyan színész, akiket valóban érdemes lenne megnézni a feldolgozásban. Annyira gyerekcipőben jár az egész, hogy még sem ők, sem a bemutatás éve nincsen kiválasztva. Szóval igen, eddig annyit tudunk, hogy jön! A kérdés meg továbbra is az, miért?

Borítókép: Paramount