promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Post Malone új lemezére egy egészen váratlan előadó is felkerült
Borítókép:  Post Malone - @adamdegross
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Begördült az amerikai rapper harmadik stúdió albuma.

[[adv]]

A magyar közönség idén találkozhatott Post Malone tetkóival élőben is a Szigeten, amin én nem voltam jelen, mert sose csigázott fel a rapper. Meghallgatom-e egy házibuliban a zenéit? Simán, mert tök jó dolgokat csinál, azonban a kritikus kollégám, aki ott volt, jelezte, hogy nem maradtam le semmiről.

Malone kicsivel többet állt a Nagyszínpadon, mint egy óra, és a nagyját playbackelte. Sem DJ, sem zenekar nem jött vele. Azt persze Ed Sheeran meg Jain kezdőnapján is megjegyeztem, hogy a zenészek, ha tehetik, akkor szeretnek egyedül színpadra állni, mivel így több pénz landol a zsebükben, mintha egy komplett csapattal érkeznek, akiket azért fizetni kell, és meg is kérik az árát. Jain-nek meg Ed Sheeran-nek azonban esze ágában sem lenne playbackelni egy koncerten. Aki jelen volt, az persze élvezte, hogy a rapper itt van, szólnak a számai, még ha csak „magnóról” is, Malone meg kitartóan ugrálgat.

A rapper azért készült az új albumról, amik akkor még csak önálló dalok voltak, de hát nyilvánvaló volt, hogy valahova fel fognak kerülni, és ez lett a Hollywood’s Bleeding. Malone elrappelte, vagy playbackelte róla a Wow-ot, a Goodbyes-t, na meg a Sunflowert, ami azért járt be nagy karriert, mert a „Pókember: Irány a Pókverzum!” zenéje volt.

Az album megjelenése előtt még kijött a Circles, ami az egyik kedvencem, és tök jó hallani, hogy a rapper ilyen dalokat is a közönség elé tud tárni, ha akar.

Az albumra egy egészen váratlan közreműködő is felkerült: a Take What You Want-ban Travis Scott mellett a legendás Black Sabbath frontemberét, Ozzy Osbourne-t is hallhatjuk. Emellett egy-egy feat. erejéig SZA, DaBaby, Future, Halsey, Meek Mill, Lil Baby, Swae Lee és Young Thug is csatlakozott Postyhoz.

A lemezbe ide kattintva tudjátok belevetni magatokat, ami 17 tracket, és 50 perc zenehallgatási élményt ad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás