promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott az Álom doktor végső előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ragyogás folytatásában visszatérünk a Panoráma Hotelbe.

[[adv]]

Sok izgalmas, és érdekes filmet tartogat még 2019. Ezek között szerepel az 1980-as King adaptáció, Stanley Kubrick Ragyogásának folytatása, aminek főszerepében Ewan McGregort láthatjuk.

A filmhez megérkezett a végső előzetes, amiben visszatérünk a Panoráma Hotelbe. Annyi biztos, hogy a rendező, Mike Flanagan egyszerre akar hű maradni a Ragyogás regény- és filmváltozatához, ez azon is meglátszik, hogy az 1980-as hotel teljes mását építtette meg a filmhez.

Az előzetes egyszerre fantasztikus, hatásos, hátborzongató, és véres.

A történetben Jack fiát, Dan Torrance-t felemészti az alkoholizmus, mivel a ragyogás nevezetű speciális képessége miatt még mindig gyötrik a rémképek. Később ezt sikerült legyőznie, és egy hospice intézetben vállal munkát, ahol az adottságával könnyebbé tudja tenni a haldoklók utolsó óráit. Később megismerkedik egy Abra Stone nevű kislánnyal, akinek a ragyogás képessége sokkal erősebb az övénél. Ezért is figyel fel rá az Igaz Kötés nevezetű csoport, akik a ragyogással rendelkezők energiájával táplálkoznak. Máris megvan a két erős karakter, meg egy gonosz csoport, így egymásnak is lehet feszülni.

Az Álom doktor november 7-én érkezik a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás