promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet az új Múmia-film? Brendan Fraser benne lenne
Borítókép:  CinemaBlend
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy negyedik Múmia-film csak jót tenne a színész mélypontján lévő karrierjének.

[[adv]]

Pontosan húsz év telt el a Múmia-széria első részének debütálása óta. Bár vannak a filmeknek hibái, nem is kevés, elég csak a botrányosan sikerült CGI-Dwayne Johnson-Skorpiókirályra gondolnunk, mégis sokan a legjobb kalandfilmeknek tartják, ami múmiákról szól.

2017-ben az Universal Pictures egy sokkal komolyabb, sötétebb tónusú változatot akart készíteni. A Tom Cruise főszereplésével készült filmmel nagyszabású tervei voltak a stúdiónak, ugyanis A múmiát szánta a saját Rémuniverzuma alapkövének. A film azonban csúfosan elbukott, én konkrétan bealudtam rajta a moziban, pedig ilyenre sose volt még példa. Végül ez a bukás rögtön az elején kivégezte az univerzumot.

A rajongók a mai napig felemlegetik a Brendan Fraser-vel készült Múmia-filmeket, és azóta is reménykednek egy negyedik rész elkészülésében. Magát a színészt is megkérdezték, hogy elvállalná-e újra Rick O'Connell szerepét, ha megkeresnék vele.

„Az előző három filmnek az volt számomra a tanulsága, hogy nem szabad komolyan venni. A lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, szóval ha előállnak egy szórakoztató alapötlettel, én benne vagyok”

– nyilatkozott a színész a CinemaBlend-nek.

Őszintén szólva, ha megvalósulna a negyedik Múmia-film, az csak jót tenne Fraser mélypontján lévő karrierjének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás