promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik sorozat vagy film borzalmas befejezése kísért a legjobban?
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy a többségét már magunk mögött hagytuk, de egy top 10-ben azért nem árt felidézni, mennyire rossz is volt.  

[[adv]]

Azt mondanom sem kell, hogy a masszív sorozat és film rajongók előnyben vannak, mivel a WatchMojo listája tele lesz spoilerekkel, de hát még is csak befejezésekről beszélgetünk. Meg is döbbentem a top 10 végén, hogy én ezekből mindet láttam, és végignéztem. Persze a XXI. században vagyunk, ha valamelyiket még meg szeretnétek nézni, és nem akarjátok tudni mitől lett rossz, akkor azt tekerjétek át.

A lista természetesen szubjektív, amin például semmi keresnivalója a topban a Maffiózóknak. Igaz megjegyzik, hogy mára már ezt az egyik legjobb sorozatzárásnak tartják, de hát az is, még akkor is, ha anno sok ember nem tudott vele mit kezdeni. Mi például egy egész napot beszéltünk át utána, hogy mi is történt ott.

Ha újra le fogok ülni a széria elé, mert biztosan lefogok, akkor ezt a zárás dolgot meg fogom írni egy külön cikkben. Szóval igen, a The Sopranos helyett be lehetett volna tenni valami mást a listára, ami jobban odaillő.

A többibe nem tudtam belekötni, mert például akármennyire is szeretem a Mátrix univerzumát, a Forradalmak például egy teljesen pocsék zárás volt. Sőt, katasztrofális. Kíváncsi vagyok mit akarnak majd kisajtolni a Mátrix 4-ből, amiben Neo és Trinity is visszatér majd.

A listában lesznek olyan szériák, amiket imádok, de sajnos tényleg elrontották a zárásukat. Amit ezek a sorozatok adtak, az kimagaslóan minőségi volt, de valami kisiklott a végén. Például a Dexter annyira kedvenc, hogy benne van a top 10 legjobban imádott sorozatom között, de a legpocsékabb zárásoknál is bizony ott van a helye. Én még a Trónok harcával is sokkal elfogadóbb voltam, de lehet azért, mert Dexter Morgan karaktere nagyon közel állt hozzám.

Az aranyérmesről a listában még nem mondanék véleményt, mert az még nem igazi lezárás.

Azonban ne szaporítsuk tovább a leütéseket. Lássuk mik voltak azok a filmek és szériák, amiknek nagyon sikerült elrontani a végét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás