promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már elérhető a Final Fantasy VIII friss változata
Borítókép:  Square Enix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem cifrázták túl a videót, de nem is ezért fognak lecsapni rá a gamerek.

[[adv]]

A Final Fantasy franchise egyértelműen a hetedik résszel indult be igazán, aminek a teljesen felújított verziója 2020. márciusában érkezik. Ebből 11 millió példány kelt el, míg a nyolcadik részből 10 millió, szóval egyikre se volt panasz. A hetedik tényleg egy remake verziót kap, még a Final Fantasy VIII-on csak finomítottak kicsit.

A készítők az utóbbinál csak elsimították a pixeleket, szóval az egész kapott egy olyan látványt, ami nem bántja a mai szemet és pár olyan funkciót építettek be, ami segíti a játékosokat, például fel lehet gyorsítani az egészet.

Tehát a lényeg, hogy a klasszikust a mai modern platformokon is lehessen nyúzni, meg persze hogy erről is le tudjon húzni valamennyi pénzt a Square Enix.

Jómagam lehet be fogom próbálni, mert gyerekkoromban ültem előtte utoljára, és akkor tudom, hogy zseniális volt. Talán jobb is, hogy megtartották az egésznek az eredeti kinézetét, és a harc rendszeren se variáltak. Így olyan lesz, mintha 1999-be mennénk vissza, de mégis 2019-ben járunk.

Akinek kedve nosztalgiázni az mindenhol megteheti, mivel a Final Fantasy VIII már elérhető Xbox One-ra, PS4-re, Nintendo Switch-re, és már a Steamen és ott van a PC-seknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás