promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Fekete Karácsony előzetese
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs Karácsony sorozatgyilkos nélkül.

[[adv]]

Megmondom őszintén, én bírom, ha karácsonyhoz közeledve nem csak elcséptelt, tucat vígjátékokat küldenek a moziba, amiben azt követjük végig, hogyan válik széppé és békéssé egy katasztórfálisan induló családi ünnep, vagy hogyan talál egymásra két magányos gerle a romantikus hóesésben tündöklő nagyvárosban.

Szeretem, ha az ünnepekre egy jó kis horrorfilmet is kapunk. Igaz, nem egy eredeti ötletről van szó. A Fekete Karácsony 1974-ben készült, mégis a legtöbben a 2006-os adaptációját ismerik. A Blumhouse a Halloween után most ezt a régi klasszikust veszi a szárnyai alá, és újraalkotja az eredeti filmet.

A történetben egy lánykollégium lakóit ismerjük meg, akik az ünnepekre ottmaradtak, ám egy ismeretlen férfi telefonon keresztül zaklatja a lányokat, majd nekiáll, és módszeresen elkezdi őket lemészárolni. Bízom benne, hogy a 2006-os remake-vel ellentétben itt lesz is valami sztori és fordulat, nem csak értelmetlen brutalitás.

A premier stílusosan december 13-ra van kitűzve, ami egyébként péntekre esik. Azonban ez még nem azt jelenti azt, hogy Jason Voorhees fogja hentelni a kollégista csajokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás