promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UNTOLD Fesztivál: Armin van Buuren elkészítette a himnusz videóklipjét
Borítókép:  Armin van Buuren offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem csak Marica Grófnő szerint szép város Kolozsvár.

[[adv]]

Armin most a lehető legjobbat tette Erdéllyel reklám terén, mivel klipet forgatott a kolozsvári UNTOLD himnuszához, a „Something Real-hez”, ami amúgy júliusban jött ki, a kolozsvári négy napos őrület meg még augusztus elsején vette kezdetét.  

A holland trance mágus már az elejétől kezdve visszatérő vendég a fesztiválon, és őt várja mindig a legjobban a közönség. Gyakorlatilag már családtagnak tekintik.

Ő ezt mindenképpen meg akarta hálálni, így nem csak zenét készített, ami az UNTOLD himnusza lett, hanem egy klipet is. Ebben láthatjuk Kolozsvár városát, na meg felvételeket Armin fesztiválos fellépéséből. Persze az egész nem tudott akkorát durranni, mint mondjuk a The Best Of Armin Only, ami nem rég jelent meg, de azért Romániában is őrült hangulat volt.

A kollaborációban Jordan Shaw vesz részt énekesként, és a titokzatos Avian Grays-projekt. Erről még mindig nem tudunk semmit, de állítólag egy elektronikus zenei társulat lesz mögötte. Valószínűleg két ismertebb név fog összeállni, akik Arminhoz is közel állnak. Ha csak egy embert fog takarni a jövőben, akkor súlyosan bocsánat, tényleg pletykákra hagyatkozom.

Azonban érkezzen a Something Real, most már klippel együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás