promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vince Vaughn tinilány lesz
Borítókép:  Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban az pozitív, hogy egy afféle thrillerben.

[[adv]]

Igen, a testcserés dolgot már annyiszor eljátszotta Hollywood, hogy már csak a nagyon fiatal generációnak jön be. Bár bevallom őszintén, hogy ha adnak a tévében ilyet, akkor én mindig meg szoktam nézni a háttérben, mert imádom, akármennyire gagyi. Gyakorlatilag nincs is olyan, amiből ne vígjáték kerekedne ki, de Chris Landon most egy teljesen más megközelítésbe helyezi a dolgot.

Az a fanatikusoknak már az elején biztossá vált, hogy nem komédiát kapunk, mivel az alacsony költségvetésű horrorjairól ismert Blumhouse Produkciós Iroda készíti a filmet. A forgatókönyvért Michael Kennedy és Christopher Landon volt a felelős, akik a Paranormal Activity útját egyengették anno íróként.

A történet szerint Vince Vaughn egy kisvárosi sorozatgyilkost alakít, aki egy tinédzserlánnyal (Kathryn Newton) fog testet cserélni. Szokás szerint rövid idejük lesz visszacsinálni a varázst. Érdekes lesz, hogy miközben Vaughn legbelül csajsziként próbál majd tenni a dolog ellen, addig Newton mészárolni fog. Legalábbis én így tudom elképzelni.

Valóban tök jól elsülhet, és ha Vaughn is rábólintott, akit egy remek színésznek tartok, akkor ez egy állóvizet felforgató alkotás lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás