promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül a Másnaposok sztárja netes sorozatából
Borítókép:  Adam Rose/NETFLIX
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Between Two Fernst elég kevesen ismerik nálunk, de most itt az ideje, mivel érkezik a film.

[[adv]]

Funny Or Die netes szériája semmi perc alatt tudott óriási rajongótáborra szert tenni (akik között én is ott vagyok) – egy tök jó ötlettel. Zach Galifianakis, a Másnaposok Alanje a kérdező, aki világsztárokat hív meg a műsorába, aminek a díszlete két páfrány, ami már gyakorlatilag kultusszá vált.

A színvonal persze magas volt, mivel olyanok mentek el, mint Charlize Theron, Bruce Willis, Natalie Portman, Ben Stiller, Sean Penn, Justin Bieber, Barack Obama, de még Brad Pitt is. Utóbbi az egyik kedvenc részemet produkálta.

Ahogy látjátok, Pittnek még a nevét is (szokás szerint) rosszul írják ki, és a rövid epizódok erről szóltak. Botrányos interjúkról, amikben Galifianakis elköveti az összes hibát, amit egy riporter elkövethet. Zseniális, és pokolian abszurd az egész.

Most a Netflix úgy döntött, hogy jöjjön az egészből egy film, igazi sztárparádéval. Én az előzetes első pillanatán rommá röhögtem magam, amikor Matthew McConaughey nevét úgy írják ki, hogy Matthew McConnogay, aki kábult és zavart, meg amúgy színész is. Persze lesz itt még baj Benedict Cumberbatch nevével is.

Tessék, pár sor, és máris két nagy név, de itt lesz még Keanu Reeves, Peter Dinklage, Jason Schwartzman, Tiffany Haddish, Paul Rust, Paul Rudd, Brie Larson, David Letterman, Tessa Thompson és hadd ne soroljam tovább, mert rengeteg hírességről van szó.

A film nem csak interjúkból fog állni, mivel a stáb útra kell. Galifianakisék gyorsan lelépnek a netes stúdióból, amit tönkre vágtak, hogy megcsináljanak tíz interjút. A riporter persze a tévébe is el akar jutni, mivel rohadtul fehér, meg heteroszexuális is, szóval ez jár neki.

A Between Two Ferns: The Movie szeptember 20-én debütál a Netflixen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás