promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most te is átélheted Armin van Buuren élő koncert-showját
Borítókép:  Armin Only
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez már tényleg az, mivel az egész performansz átlépi a szimpla DJ-szett fogalmát.

[[adv]]

Természetesen Armin akkor is rengeteg embert mozgat meg, ha csak szimplán odaáll el egy DJ-szettel a közönség elé, azonban a The Best Of Armin Only egészen másról szólt. Szerintem még azt is le fogja nyűgözni ez az egész, aki nem igazán rajong az elektronikus zenéért, mivel félelmetes munka van mögötte.

Magát az elektronikus koncert és show műfaját még Tiesto indította útjára 2003-ban, a Tiesto in Concert nevezetű fellépésével. Jómagam rongyosra néztem és hallgattam a DVD-t, amit szerintem már be sem venne a lejátszó, annyira el van nyűve. Erre már persze semmi szükség, YouTube-on rögtön bele tudjuk magunkat vetni a nosztalgiába ide kattintva.

A szintén holland DJ még bakeliton keresgeti olykor, hogy mivel boldogítsa a közönséget, de itt is van élő ének, meg persze sok-sok show elem, amikkel Tiesto kurtította kicsit az amúgy is látványos fellépést.

Armin van Buuren erre jó pár lapáttal rátett, mert egy eszméletlen elektronikus show-t dobott össze. Az egészet már az különlegessé teszi, hogy az Ajax stadionjában, a Johan Cruijff Arénában járunk, ahová csaknem 68 ezer fér be, ha koncertről van szó.  

A nyolc perces lenyűgöző intró után jöhet Armin kultikus beállása a fejhallgatójával, és a három órás utazás, amit érdemes HD-ban nézni, na meg normális hangfalon hallgatni.

Aki szerint a trance meghalt, az bizony nézze meg mit művelt ez az ember és a csapata két évvel ezelőtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás