Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Twenty One Pilots Oasis dallal élőzött Readingben

A Twenty One Pilots Oasis dallal élőzött Readingben

Zene, Film & Kultúra

A Twenty One Pilots Oasis dallal élőzött Readingben

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:00

Na, ilyen nálunk nem volt a Szigeten.

Az augusztus végén megrendezett Reading Fesztivál mintha csak másolta volna a Szigetet a fő előadóival, alias headlinereivel. Náluk is fellépett a The 1975, Post Malone, a Foo Fighters, Mura Masa, a CHVRCHES, na meg a Twenty One Pilots is. Blossoms tavaly volt a Szigeten, akiket láttunk is, és zseniális feltörekvő zenekarnak tartom őket, Billie Eilish meg még lesz egyszer a Nagyszínpadon, erre a fejemet teszem, lehet akár már jövőre.

A Sziget a zárással az egyik legerősebb napot tette le az asztalra. Le is írtam a kritikánkban, ha nincs a Foo Fighters aznap este, akkor a Twenty One Pilots fellépését tartottam volna az egyik legjobbnak ebben az évben.

A csapat az erősebb show-elemeket persze viszi magával a többi helyszínre, de akad kuriózum is, például egy remek Oasis feldolgozás a srácoktól. Az Oasist már nem fogja látni együtt a Reading Fesztivál közönsége, bár Liam és Noel Gallagher külön se mutatta meg magát most, pedig előbbinek szeptember 20-án érkezik a friss albuma „Why Me? Why Not.” címmel. (Az új Keane és az M83 lemez is aznap érkezik, micsoda egy péntek lesz az!)

Az angol közönség azért nem maradt Oasis szám nélkül, mivel a Twenty One elnyomta nekik a „Don't Look Back in Anger-t”, aminek a refrénjét énekelték is szépen teli torokból.

Borítókép: Twenty One Pilots offical